Datatag ID Limited

Datatag-Tekniken

Datatag-systemen kan innehålla följande toppmoderna teknik:

Osynlig teknik

Tagg-transpondrar i glas

Den här transpondern är ungefär lika stor som ett riskorn och den kan installeras mycket enkelt. Den innehåller ett unikt kodnummer som programmeras in permanent i dess integrerade krets. Numret kan inte ändras eller tas bort.

Tagg-transpondrar i knappform

Den här transpondern har ungefär samma storlek som en huvudvärkstablett och den används ofta i krävande miljöer.

Synlig teknik

Självhäftande tagg

Den här flexibla självhäftande transpondern innehåller ett unikt kodnummer som har programmerats permanent i dess integrerade krets. Numret kan inte ändras eller tas bort och det står även emot attacker från elstötar och magnetvågor.

Varningsdekal

Dessa specialkonstruerade välvda Datatag-varningsdekaler varnar potentiella tjuvar samtidigt som de är både snygga och omöjliga att ta bort utan att göra skada.

Synliga ID-nummer

Dessa synliga ID-nummer kan användas på många marknader, men de används oftast på småbåtsskrov så att båten kan identifieras snabbt och enkelt av alla myndigheter eller av kustbevakningen.

Ultramärkdekaler i hög kvalitet

Dessa unika varningsdekaler kan användas på många marknader – de visar omedelbart om manipulering har förekommit och de har ett unikt UV-etsat dolt säkerhetsnummer. Det här unika numret etsas permanent även om dekalen har skadats eller tagits bort.

Kemiskt etsade nummer

Dessa schabloner används för att etsa ett permanent och unikt nummer på glas- och plastdetaljer.

Manipuleringssäkra varnings- och omregistreringsdekaler

Dessa specialkonstruerade dekaler varnar potentiella tjuvar samtidigt som dekalerna är både snygga och omöjliga att ta bort utan att göra skada.

Ultramärkdekaler med synligt ID

Dessa dekaler är lasergraverade och kan inte tas bort i ett stycke.

Minitriangel

Den här varningstriangeln syns tydligt och används huvudsakligen på arbetsplatser och i terrängfordon. Den innehåller en transponder och har konstruerats i syfte att användas som högprofilvarning om att Datatag har monterats.

UV-etsning

Det unika osynliga UV-etsningssystemet utgör en stor del av avskräckningsfunktionen och den efterföljande identifieringen. Den här osynliga UV-etsningen ger inga synliga märken på lacken!

Mikroskopteknik

Datadots®

Detta är ett överlägset mikropunktsbaserat identifieringssystem som har utvecklats för att ge enkel användning. Datadots kan appliceras på alla ytor, vilket gör det praktiskt taget omöjligt för kriminella att lokalisera och ta bort alla.

Kriminalteknik

Datatag DNA

Detta är en unik kemisk DNA-lösning. Varje del i anläggningen eller maskinutrustningen skyddas med en osynlig unik DNA-kod. Kriminella individer måste vara säkra på att de har tagit bort varenda molekyl av Datatags DNA. Datatag kan leverera den här toppmoderna DNA-tekniken i form av färg, lack, lim, vätska, pulver, smörjfett, olja samt som ett spraysystem.

Datatag Twitter Datatag LinkedIn Datatag YouTube Datatag Nyheter
Datatag Official Sponsor of 2013 BSB